Contact

Vacature Inkoper/Medewerker Inkoop

ACV is met zo’n 300 eigen en ingehuurde medewerkers verantwoordelijk voor de uitvoering van afvalinzameling, reiniging, beheer openbare ruimten en gladheidbestrijding voor de gemeenten Ede, Renkum, Veenendaal, Wageningen en Renswoude. 
Ons werk doen wij met een wagenpark van 120 zware en middenklasse voertuigen, zoals inzamel- en transportauto’s, veeg- en WAVE machines en bestelvoertuigen. Onze voertuigen beschikken over de nieuwste technieken en brandstoffen.  
 
Voor onze afdeling Facilitaire Zaken, Inkoop & Techniek zijn we op zoek naar een fulltime:
 

Inkoper / Medewerker Inkoop

40 uur per week

 

Jouw verantwoordelijkheid

Binnen ACV kennen we een centraal gecoördineerde inkoopfunctie. Grotere (Europese) aanbestedingen worden in teamverband aangelopen waarbij je als Inkoper fungeert als procesbegeleider. Verder ondersteun je de Manager Facilitaire Zaken, Inkoop & Techniek bij het opstellen van jaarplannen en het inkoopactieplan. Een belangrijk deel van de werkportefeuille wordt gevormd door het maken van afspraken met verwerkers van de diverse afval-/grondstofstromen. Als Inkoper ben je in de breedste zin verantwoordelijk voor het voeren van leveranciers- en contractmanagement. Je werkt nauw samen met diverse afdelingen en neemt deel aan het Midwaste inkoopoverleg.

Jouw talent

Je bent gewend om projectmatig te werken, bent gemakkelijk in de omgang en hebt een meer dan gemiddeld cijfermatig inzicht en analytisch vermogen. Tegengestelde belangen weet je bij elkaar te brengen en je voelt je prettig in een omgeving die in beweging is en zich verder ontwikkelt.  
Je hebt een HBO werk- en denkniveau en je bent in bezit van NEVI 2 (dan wel studerend hiervoor). Je beschikt over een gezonde dosis overtuigingskracht en je bent een stevige onderhandelaar.

Ons aanbod

Een verantwoordelijke en uitdagende inkoopfunctie waarin je kunt groeien. Een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden (cao GEO, Services) met uitzicht op een vast dienstverband. 

Interesse?

Wil je solliciteren? Stuur je motivatie en cv voor 14 juni 2019 aan de afdeling HR solliciteren@acv-groep.nl Voor meer informatie bel je met Chris Burgemeester, Manager Facilitaire Zaken, Inkoop & Techniek op 0318 – 754 666.
 
Download hier de vacature in pdf.